Saps com cuinar el blat sarraí i la quinoa?
Tens curiositat per conèixer quins aliments no tenen gluten?
T’agradaria aprendre a cuinar sense gluten?
La consulta organitza un taller de cuina sense gluten impartit per la Fina Vila, en el qual cuinarà 5 receptes sense gluten que de ben segur seran molt útils per introduir nous aliments i noves idees a l’alimentació. Cuinarem amanides de quinoa, blat sarraí amb verdures i postres sense gluten.
Dades del taller
Data: dissabte 12 de maig
Hora: A les 10:00h
Durada: 2 hores (de 10 a 12h)
Lloc: A la consulta de Porqueres (C/ Àngel Guimerà, 7)
Preu: 20€
Atenció! Les places són limitades, cal inscripció prèvia.
Per apuntar-vos podeu trucar de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h, excepte els dijous de 15:00h a 19:00h al telèfon: 678 933 437.
No hi ha comentaris