El proper dissabte 31 de març farem la segona part del curs d’elaboració de pa. Aquesta vegada serà un taller pràctic on aprendràs:
- A fer tu mateix el teu propi pa sota el guiatge del mestre forner artesà Josep Sabater.
- Aprendràs a amassar, a donar forma de barra o de rodó al pa, a deixar-lo reposar i a coure’l.
- T’emportaràs a casa el pa que hauràs fet al taller.
Aquest taller va adreçat tant a les persones que van assistir a la primera sessió com a les persones que estan interessades en fer només la pràctica.
Dades del taller
Data: Dissabte 31 de març
Hora: de 10:00h a 13:00h
Durada: 3 hores
Lloc: Consulta de Porqueres (C/ Àngel Guimerà, 7 de Porqueres)
Preu:
- Preu 28€ (Aquest preu és per les persones que NO van assistir al curs teòric)
- ATENCIÓ! Aquelles persones que van assistir al curs teòric i vinguin al pràctic, tindran un descompte. Per aquestes persones el preu serà de 25€.
Cal dur:
- Un bol i una cullera.
- Opcional: podeu portar la vostra pròpia farina i el vostre llevat per tal de que coneixeu el procediment amb els ingredients que utilitzareu vosaltres sols a casa i si sorgeix algun dubte poder-lo resoldre. Nota: Les farines recomanades per l’elaboració del pa són: les de blat, de sègol o d’espelta. El llevat ha de ser en pols exprés per l’elaboració de pa.
NOTA: Es facilitaran els ingredients a les persones que no els portin de casa.
ARA SÍ QUE NO TENS EXCUSA PER APRENDRE A FER EL TEU PROPI PA! ANIMA’T I APUNTA’T AL TALLER!
No hi ha comentaris