T’agradaria saber com es fa el pa?
Vols saber com es fa la massa mare?
Vols aprendre a fer pa artesà?
Vols millorar la teva nutrició?
Us proposem un curs ben diferent i divertit. Serà un curs teòric on el forner artesà Josep Sabater, ens explicarà tot el procés de l’elaboració del pa mitjançant una demostració (ell elaborarà un pa rústic amb llevat ecològic i un amb massa mare utilitzant l’espelta).
Dades del taller:
Data: Dissabte 18 de febrer
Hora: 10:00h
Lloc: Consulta del Carrer Àngel Guimerà, 7 de Porqueres
Preu: 25€
Cal dur: Bolígraf, llibreta i ganes de preguntar
Durada taller: 3 hores (de 10 a 13h)
ATENCIÓ! Les places són limitades, cal inscripció prèvia.
Per apuntar-vos podeu trucar de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h excepte els dimecres de 16:00h a 20:00h al 678 933 437.
Nota: Serà un taller explicatiu on aprendràs les bases de l’elaboració del pa, podràs prendre apunts i preguntar el que vulguis. Es farà un segon curs on podràs fer el teu propi pa.
No hi ha comentaris