Vols aprendre a cuinar utilitzant la proteïna vegetal “tofu i seitan”?
Vols augmentar el teu repertori de receptes?
Vols introduïr un aliment saníssim a la teva dieta?
Ara és el moment!
El proper dijous 3 de novembre es durà a terme el taller impartit per Pilar Galí (cuinera macrobiòtica) que ens explicarà i cuinarà uns quants plats utilitzant la proteïna vegetal.
Si tens curiositat per descobrir aquest aliment i vols aprendre i millorar la teva alimentació no et perdis el taller.
Atenció: les places són limitades cal inscripció prèvia.
Dia: dijous 3 de novembre
Lloc: Consulta c/ Àngel Guimerà, 7 de Porqueres.
Hora: de les 19:00h a les 20:30 aproximadament.
Preu: 20 euros.
Cal dur: 1 tupper.
Per apuntar-vos podeu enviar un e-mail a: martadietista@gmail.com o bé trucar de dilluns a divendres (excepte dimecres) de 9:00h a 13:00h.
NOTA: Si tens alteracions de tiroides recorda que la soja i per tant el tofu no t’aniran bé. Si ets celíac, el seitan no et convé.
No hi ha comentaris